Her Sevda Bir Veda 1. bölüm 3 Şubat 2014 izle Show TV 03.01.2014

Her Sevda Bir Veda dizisi özeti, Her Sevda Bir Veda 1. bölüm hd, Her Sevda Bir Veda 03 şubat 2014 izle, Her Sevda Bir Veda 03.02.2014 tek parça izle, Her Sevda Bir Veda 3 şubat tekrarı izle, Her Sevda Bir Veda 3 şubat show tv de izle, Her Sevda Bir Veda yeni bölümleri izle, Her Sevda Bir Veda ilk bölüm izle, Her Sevda Bir Veda son bölüm izle, Her Sevda Bir Veda full izle


her-sevda-bir-veda-dizi

Her Sevda Bir Veda / 3 Şubat Pazartesi 20.00

Kadrosunda, Nik Xheliaj, Elif Atakan, Devrim Evin, Melisa Aslı Pamuk, Gizem Ayaz, Jale Arıkan, Engin Benli, Berna Koraltürk, Cemal Hünal, Demet İyigün, Caner Özyurtlu, Defne Halman, Uğur Karabulut ve Civan Canova’nın yer aldığı dizinin senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor. Ulaş Güneş Kaçargil ve Dilek Keser’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin proje tasarımını ise Tomris Giritlioğlu yapıyor. Sanat yönetmenliğini Sırma Bradley, uygulayıcı yapımcılığını ise Seyhan Kaya ile Birol Akbaba’nın yaptığı dizinin yapımını ise C Yapım üstleniyor.


http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/her-sevda-bir-veda/1115



Her Sevda Bir Veda 1. bölüm 3 Şubat 2014 izle Show TV 03.01.2014

Category:

tivilizyon:
ücretiz televizyon programları tekrarlarını full ve tek parça halinde izleyebileceğiniz bir web sayfası yaptım eğer vidyolarda sıkıntı oluyorsa sayfayı yenileyin yinede görüntü gelmiyorsa vidyo yüklenemiyor demektir.