Aşkın Bedeli 89. bölüm 17 ocak 2014 izle Star TV 17.01.2014

Aşkın Bedeli 89. bölüm izle, Aşkın Bedeli 17 ocak 2014 izle, Aşkın Bedeli bugünkü bölüm izle, 17 ocak Aşkın Bedeli tekrarı izle, Aşkın Bedeli 17 ocak bölüm full seyret, Aşkın Bedeli son bölüm hd izle
askin-bedeli-

Ender, Zeynep’e evi terk etmesi gerektiğini söyler.

Betül bir taraftan Cem’i bulacak adamları yönlendirerek Ender ve Veda’yı ayırma planlarına devam ederken, diğer yandan da Selen’in gerçek kimliğini öğrenerek onun üzerine gider. Poyraz ise Selen konusunda ne yapacağını düşünmektedir. Taner’in kendisini bulmasından korkan Selen, Gülten yoluyla Poyraz’ı ikna edecek yolları aramaktadır. Selen uçurumun kenarındadır.

Yaşadıklarının etkisiyle oldukça üzgün olan Zeynep ise çaresizdir.


Öğrendikleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Ender, Zeynep’le konuşarak evden ayrılması gerektiğini söyler. Ender’i haklı bulan Zeynep harekete geçer. Alper, Zeynep’in evden gitmemesi için bütün kozlarını oynasa da, sonuç değişmeyecek gibi görünmektedir.



Aşkın Bedeli 89. bölüm 17 ocak 2014 izle Star TV 17.01.2014

Category:

tivilizyon:
ücretiz televizyon programları tekrarlarını full ve tek parça halinde izleyebileceğiniz bir web sayfası yaptım eğer vidyolarda sıkıntı oluyorsa sayfayı yenileyin yinede görüntü gelmiyorsa vidyo yüklenemiyor demektir.