22 Ocak 2014 Kanaltürk Kader Taşı Filmi İzle

22 Ocak 2014 Kanaltürk Kader Taşı Filmi İzle 22.01.2014,22.01.2014 kader taşı filmi kanaltürk izle,Kader Taşı Filmi hangi kanalda 22.01.2014,Kader Taşı Filmi tek parça full izle


"KADER TAŞI" 22 Ocak Çarşamba akşamı saat 19:45'te Kanaltürk sinema kuşağında…

Orijinal İsmi:        Stone Of Destiny (+7Şiddet)
Yönetmen:           Charles Martin Smith
Oyuncular:           Charlie Cox, Kate Mara, Stephen Mccole
Yapım Yılı:           2008
Tür:                      Komedi/Macera  

1950’de İskoçların milliyetçi duyguları Britanya’nın hükmünün ağırlığı altında kaybolup gitmeye yüz tutmuşken Ian Hamilton’ın önderliğindeki dört üniversite öğrencisi ülkelerinin ulusal gururunu canlandırmak adına dramatik bir eyleme imza atar.

Neredeyse parasız ve aynı ölçüde tecrübesiz olmalarına rağmen dört arkadaş Noel sabahı erken saatlerde Westminster Katedrali’ne girer ve İskoçya’nın ulusal kimliğinin en önemli sembolü olan “Kader Taşı”nı “özgürleştirirler”.

Öğrenciler olay sonrasında yakalanır ve taş Londra’ya geri döner fakat dört arkadaşın gerçekleştirdikleri eylem İskoçya’nın ulusal gururunu ve bağımsızlık iradesini tazeler.


yazının kaynağı ; http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/75441-kader-tasi-haberi.aspx

Category: , , ,

tivilizyon:
ücretiz televizyon programları tekrarlarını full ve tek parça halinde izleyebileceğiniz bir web sayfası yaptım eğer vidyolarda sıkıntı oluyorsa sayfayı yenileyin yinede görüntü gelmiyorsa vidyo yüklenemiyor demektir.