21 Ocak 2014 Star Entelköy Efeköy'e Karşı Filmi İzle

21 Ocak 2014 Star Entelköy Efeköy'e Karşı Filmi İzle 21.01.2014,21.01.2014 Entelköy Efeköy'e Karşı Filmi star tv izle,Entelköy Efeköy'e Karşı Filmi tek parça full izle


Yönetmen: Yüksel Aksu
Oyuncular: Şahin Irmak, Emin Gürsoy, Recep Yener, Ayşe Bosse, Hamit Demir

Gülmeye hazır mısınız?
2006 yılında yönettiği “Dondurmam Gaymak” ile Oscar ödüllerinde “En İyi Yabancı Film” dalında aday adayı olan ve gişede önemli bir başarı yakalan senarist ve yönetmen Yüksel Aksu sıcak ve bol kahkahalı bir komediye imza atıyor.

TV’de ilk kez ekrana gelecek film çevrecilerin köy sakinleri ile aralarında geçen komik ve çarpıcı olayları öyküsünü konu alıyor.

Konusu:
Onlar şehir hayatının kargaşadan muzdarip, bütün bu kaostan kaçmaya çalışan bir grup yeşil çevreci; doğa ile dost, doğaya zarar veren her şeye düşman bir avuç idealist yeşilci.
hep beraber Ege’nin o güne kadar sakin hayat süren bir köyünde, komün şeklinde yaşayabilecekleri yeni bir köy inşa etmeye girişirler.
Şehirli çevrecilerin oraları bırakıp, kendi köylerine geldiğini gören yerel köy halkı ise kurak tarlalarını ve eski evlerini bu idealist kentlilere olduğundan pahallıya sattıkları için gidişattan oldukça memnundur.
Fakat bölgeye kurulması planlanana termik santral kararı köyün yeni sakini olan çevrecileri bir anda ayağa kaldırır. Tarımdan umudu kesen köylüler yeni iş imkanları doğacağı için sevinirken, ekolojistler santrala tamamen karşıdırlar. Termik santral iki 'köyün' arasını açacak, karşılıklı protestolara kadar giden renkli günlere sahne olacaktır...

Yayın Günü: 21 Ocak Salı
Yayın Saati: 20.00

yazının kaynağı ; http://www.startv.com.tr/program/entelkoy-efekoye-karsi 

Category:

tivilizyon:
ücretiz televizyon programları tekrarlarını full ve tek parça halinde izleyebileceğiniz bir web sayfası yaptım eğer vidyolarda sıkıntı oluyorsa sayfayı yenileyin yinede görüntü gelmiyorsa vidyo yüklenemiyor demektir.