19 Ocak 2014 Yetenek Sizsiniz Türkiye Full İzle

- Son Bölüm İzle 19.01.2014,yetenek sizsiniz türkiye tek parça 2. tur performansları full izle 19.01.2014,19.01.2014 Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. tur tek parça full son bölüm izle Birinci turda gösterdikleri performansları ile jüriden evet alan yarışmacılar bu etabı da geçerlerse yarı finale yükselecekler.

Evet mi hayır mı? 2.turda  heyecan başlıyor.
Her seferinde daha fazla şaşırtan yarışmacıların en ilginç, en iddialı, en heyecanlı yeteneklerini sergilediği yarışmada heyecan devam ediyor.

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in jüri üyeliğinde  Türkiye’nin her yerinden seçilmiş binlerce yarışmacı, yeteneklerini sergileyip, büyük finale kalabilmek için her hafta diğer yarışmacılar ile kıran kırana  mücadele edecek.

Alp Kırşan’ın neşeli sunumu...
Yarışmacıları sahne öncesi karşılayıp, onların bazen heyecanını dindiren, bazense daha da heyecanlandıran Alp Kırşan'ın sahne arkası sunumuyla "Yetenek Sizsiniz Türkiye" bu akşam Star’da.

Yayın Günü: 12 Ocak Pazar
Yayın Saati: 20.00
yazının kaynağı ve son bölümleri ; http://www.startv.com.tr/program/yetenek-sizsiniz-turkiye

Category:

tivilizyon:
ücretiz televizyon programları tekrarlarını full ve tek parça halinde izleyebileceğiniz bir web sayfası yaptım eğer vidyolarda sıkıntı oluyorsa sayfayı yenileyin yinede görüntü gelmiyorsa vidyo yüklenemiyor demektir.